Cosulete cu crema de branza si sunca

decembrie 8, 2013 | By

Aceste cosuletele din foi de placinta umplute cu crema de branza si sunca sunt foarte usor de facut , le puteti umple cu ce gasiti prin frigider si pot fi garnitura perfecta! Haideti sa vedem cum se prepara:

Ingrediente:

 • 1 pachet foi de placinta
 • 1 pachet crema de branza
 • 2 oua
 • 150 gr sunca
 • jumatate de ardei gras
 • sare, piper
 • ulei
 
Mixam crema de branza cu cele 2 oua. Adaugam ardeiul si sunca tocate in bucatele mici. Asezonam cusare si piper si amestecam.
Desfacem foile de placinte (atentie, pe cele pe care nu le folosim , le acoperim cu un prosop umead, altfel se usuca ) luam una din ele, o intindem si o stopim cu putin ulei. Punem deasupra alta foaie si se stopeste si aceasta. Apoi acoperim cu a treia foaie.
Taiem un patrat in functie de dimensiunea formei in care vom aranja foile  ( de preferat o forma rotunda ). Foile trebuie sa imbrace forma respectiva si sa iasa in afara varfurile.
 
Asezam patratul in forma si il rotim pana iese ca o floare. Umplem formele cu  cu crema pregatita si le punem la cuptor la foc mediu pana cand capata o culoare frumoasa.

Bon appétit!

 

Cosulete cu crema de branza si sunca
Serves 6
Write a review
Print
Prep Time
15 min
Prep Time
15 min
Ingredients
 1. 1 pachet foi de placinta
 2. 1 pachet crema de branza
 3. 2 oua
 4. 150 gr sunca
 5. jumatate de ardei gras
 6. sare, piper
 7. ulei
Instructions
 1. Mixam crema de branza cu cele 2 oua. Adaugam ardeiul si sunca tocate in bucatele mici. Asezonam cusare si piper si amestecam.
 2. Desfacem foile de placinte (atentie, pe cele pe care nu le folosim , le acoperim cu un prosop umead, altfel se usuca ) luam una din ele, o intindem si o stopim cu putin ulei. Punem deasupra alta foaie si se stopeste si aceasta. Apoi acoperim cu a treia foaie.
 3. Taiem un patrat in functie de dimensiunea formei in care vom aranja foile ( de preferat o forma rotunda ). Foile trebuie sa imbrace forma respectiva si sa iasa in afara varfurile.
 4. Asezam patratul in forma si il rotim pana iese ca o floare. Umplem formele cu cu crema pregatita si le punem la cuptor la foc mediu pana cand capata o culoare frumoasa.
Bibi's Kitchen https://www.bibiskitchen.ro/
Share Button
 1. Curcan la cuptor cu portocale si vin | - […] Ca si garnitura , am pregatit cosulete din foi de placinta cu sunca si branza. Reteta o gasiti aici:…