Vin fiert

decembrie 22, 2014 | By

rsz_img_0582

Simplu:

La 1 litru de vin rosu, punem 120g zahar si jumatate de coaja de la o  portocala. Daca doriti puteti pune si o lingurita de scortisoara.

Fierbem totul 3-4 minute intr-o oala acoperita. Lasam vinul sa se raceasca putin tot acoperit, apoi il strecuram si il servim.

Craciun fericit!

Vin fiert
Serves 4
Write a review
Print
Prep Time
5 min
Cook Time
10 min
Prep Time
5 min
Cook Time
10 min
Ingredients
  1. 1 litru de vin rosu
  2. 120g zahar
  3. jumatate de coaja de la o portocala
  4. o lingurita de scortisoara.
Instructions
  1. Fierbem totul 3-4 minute intr-o oala acoperita. Lasam vinul sa se raceasca putin tot acoperit, apoi il strecuram si il servim.
Notes
  1. Daca ai incercat si tu aceasta reteta si vrei sa imi arati poze cu rezultatul tau, poti trimite pozele la aceasta adresa: bibiskitchen@outlook.com.
Bibi's Kitchen https://www.bibiskitchen.ro/
Share Button