Oreo cakepops

decembrie 28, 2015 | By

IMG_2227

Acesta reteta este delicioasa si in acelasi timp simpla si de efect, mai ales pentru o petrecere. In principiu, cakepops sunt bucatele de blat modelat  sub forma unor acadele, de obicei sfere glazurate cu ciocolata si diverse decoratiuni. Exista insa variante si mai simple, fara a deschide cuptorul, cum ar fi – cakepops din oreo si crema de branza  ♥. Iata cum se fac:

Ingrediente:

 • 18 biscuiti Oreo
 • 150g crema de branza Philadelphia
 • 200g ciocolata neagra 
 • 200ml smantana lichida pentru frisca

extra: decoratiuni din zahar, betisoare pentru cakepops

Pisam biscuitii in asa fel incat sa mai ramana ceva bucatele intregi. Intr-un vas frecam putin crema de branza , apoi adaugam biscutii si amestecam bine.

Pregatim o tava cu folie de copt si formam din compozitie bile . Asezam bilele pe tava, infigem cate un betisor in fiecare  si le lasam asa 30 de minute in congelator.

PicMonkey Collagecake

Intre timp tocam ciocolata. Intr-o craticioara punem smantana lichida, dam drumul la foc si lasam pana incep sa apara bule pe margine. Oprim focul si adaugam imediat ciocolata. Lasam cateva minute, apoi amestecam bine cu un tel pana se topeste complet. 

Scoatem cakepops-urile din congelator si le dam prin ciocolata. Ornam cu decoratiuni din zahar si le lasam la frigider cel putin o ora sau pana se intareste ciocolata. 

PicMonkey Collagexcakepd

PicMonkey Collagecak

rsz_img_2232

rsz_img_2181

Bon appétit! 

Oreo cakepops
Write a review
Print
Ingredients
 1. 18 biscuiti Oreo
 2. 150g crema de branza Philadelphia
 3. 200g ciocolata neagra
 4. 200ml smantana lichida pentru frisca
Instructions
 1. Pisam biscuitii in asa fel incat sa mai ramana ceva bucatele intregi. Intr-un vas frecam putin crema de branza , apoi adaugam biscutii si amestecam bine.
 2. Pregatim o tava cu folie de copt si formam din compozitie bile . Asezam bilele pe tava, infigem cate un betisor in fiecare si le lasam asa 30 de minute in congelator.
 3. Intre timp tocam ciocolata. Intr-o craticioara punem smantana lichida, dam drumul la foc si lasam pana incep sa apara bule pe margine. Oprim focul si adaugam imediat ciocolata. Lasam cateva minute, apoi amestecam bine cu un tel pana se topeste complet.
 4. Scoatem cakepops-urile din congelator si le dam prin ciocolata. Ornam cu decoratiuni din zahar si le lasam la frigider cel putin o ora sau pana se intareste ciocolata.
Notes
 1. extra: decoratiuni din zahar, betisoare pentru cakepops
Bibi's Kitchen https://www.bibiskitchen.ro/

 

Share Button