Lalele umplute cu branza

decembrie 13, 2013 | By

O idee minunata pentru masa de Revelion sau orice alt prilej festiv! Pentru aceste dragute si comestibile lalele avem nevoie de :

  • rosii (cate vrei voi, insa sa fie micute si putin alungite)
  • crema de branza
  • ceapa verde
  • marar

Cum procedam:

Crestam roşiile in  patru, scoatem miezul şi apoi le  umplem la loc cu branza . Din firele de ceapă verde vom face tulpinile , apoi ornam cu marar.

Foarte simplu, nu?

Daca vrei sa faceti chiar voi crema de branza , trebuie doar sa mixati bine de tot cele de mai jos:

  • 100g branza de vaci
  • 100g telemea
  • 25g unt moale
  • 1 lingura de smantana
  • 2 linguri de marar tocat

Bon appétit!

Lalele umplute cu branza
Write a review
Print
Prep Time
15 min
Prep Time
15 min
Ingredients
  1. rosii (cate vrei voi, insa sa fie micute si putin alungite)
  2. crema de branza
  3. ceapa verde
  4. marar
Instructions
  1. Crestam roşiile in patru, scoatem miezul şi apoi le umplem la loc cu branza . Din firele de ceapă verde vom face tulpinile , apoi ornam cu marar.
  2. Daca vrei sa faceti chiar voi crema de branza , trebuie doar sa mixati bine 100g branza de vaci, 100g telemea,25g unt moale, 1 lingura de smantana, 2 linguri de marar tocat
Bibi's Kitchen https://www.bibiskitchen.ro/
Share Button