Bibi`s Kitchen in IQads – despre cum impaci cariera cu bucataria

iulie 15, 2015 | By

img-4858-cover-800

[Drumul spre Gatit: bloggeri] Beatrice Cernatescu (Bibi’s Kitchen): Un lucru pe care l-am invatat incercand sa impac cariera cu blogul? Cu putin efort si multa pasiune, ele pot coexista in viata fiecaruia dintre noi

Astazi o cunoastem pe Beatrice Cernatescu, in bucataria careia am stat, cel putin virtual, ca sa aflam mai multe despre Bibi’s Kitchen si povestea din spatele blogului de food pe care ea l-a inceput, fara sa-si dea seama, de mica. 

Puteti sa va ganditi la Beatrice ca la un Superman la feminin: ziua si-o imparte intre super-proiecte, din pozitia Channel & Partner Marketing Lead MMDS la Microsoft, iar in timpul liber exerseaza retete pentru bucataria pe care o imparte cu mai mult de 2.000 de prieteni virtuali.

Despre cum reuseste – in povesti si cateva poze absolut delicioase – mai jos. Sa va serveasca drept inspiratie pentru Cupa Agentiilor la Gatit by Lidl care debuteaza maine.

Background

Toata viata am incercat sa am in centru  bunul gust, dar si gustul bun 🙂 De mica mi-a placut sa experimentez in bucatarie alaturi de mama si bunica mea, iar amestecul acelor ingrediente simple, care la inceput nu iti spuneau nimic, dar din care la sfarsit ieseau preparate delicioase, mi se parea magie.

Cititi restul articolului pe IQads .

 

Share Button